• Image 1 Caption
  • Image 2 Caption
  • Image 3 Caption
EZÜSTÉRMÉK - NUMIZMATIKAI WEBÁRUHÁZ
PDF Nyomtatás E-mail

Kínálat:

A webáruházban elsősorban ezüst tartalmú történelmi vagy jelenkori pénzérmék találhatók. A pénzérmék főleg a XIX. századtól máig terjedő időszakot ölelik fel. Mindezek mellett a kínálatban egyéb emlékérmék (ezüst, aranyozatt egyéb fém), papírpénzek és kiegészítők (pl: érmetartó dobozok) is megtalálhatók. A bal oldalon lévő "KATEGÓRIÁK" mezőnél lehet szortírozni fajtánkén, koronként.

A termékek az egyes kategóriákon belül időrendi sorrendben (kibocsátás éve) és ABC sorrendben jelennek meg.

Azon termékek, amelyek már nem rakhatók kosárba (elkelt, aktualitását vesztette stb.) fekete mező jelenik meg.


Posta, szállítási költség:

Az alábbi lehetőségek közül tud választani:

 

  • Postaköltség a termékekre (akár többre is) ajánlott levélben 550 Ft, futárral a díj 1200 Ft. (Ajánlott levél esetén a postai kártérítés összegének erejéig, 6000 Ft-ig tudok a szállításért felelősséget vállalni.)
  • Utánvéttel, értékbiztosított futárral 1900 Ft.

 

 

Ha más szállítási lehetőséget szeretne választani, akkor kérem, hogy emailben jelezze!


Vásárlástól való elállás joga:

Megrendelése során a vásárló élhet a feltétel nélküli elállási jogával. A Vásárló a szerződéstől az áru átvételét követő 14 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat. Ebben az esetben az eladó köteles a vásárló által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríteni. Az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerülő költségeket a vásárló viseli. (pl: visszaküldés postaköltsége)

A vásárló nem jogosult elállási jogát gyakorolni, ha a terméket nem a vásárolt állapotban és mennyiségben küldi vissza.

A vásárlási feltételek megfelelnek a 17/1999. (II. 5.) Kormány rendeletben leírtaknak.

A vásárlókat a 151/2003. (IX. 22.) Kormány rendeletben foglalt jogok illetik meg.

 

Szerzői jogok

A honlap teljes tartalma: termékek, szövegek, képek, grafikai elemek, szerzői jogvédelem alá esik, így másolni, módosítani, terjeszteni tilos!


Adatvédelmi nyilatkozat


A regisztráció során megadott adatokat csak az egyszerűbb kapcsolattartás miatt kérem. A személyes adatok megadása önkéntes. Az adatokat harmadik félnek semmilyen körülmények között nem adom át, kivéve a törvényben meghatározott eseteket. Cookie-t a honlap nem tartalmaz. Különleges adatot nem kezelek. Külső adatfeldolgozót nem alkalmazok. Az érintett kérésére ingyenesen tájékoztatást kap személyes adatai kezeléséről, valamint kérheti személyes adatainak helyesbítését, illetve - a jogszabályban elrendelt adatkezelések kivételével - törlését. A személyes adatot törlésre kerülnek, ha kezelése jogellenes, valótlan adatokat tartalmaz, az érintett kéri, az adatkezelés célja megszűnt, vagy az adatok tárolásának törvényben meghatározott határideje lejárt, azt a bíróság vagy az adatvédelmi biztos elrendelte.


JÓ BÖNGÉSZÉST ÉS VÁSÁRLÁST KÍVÁNOK MINDENKINEK!

 
Minden jog fenntartva - www.ezustermek.hu - kapcsolat: info@ezustermek.hu - weblap motor kiadva GNU/GPL licence alatt - 2011